søndag 27. september 2009

Live på TV

I går opplevde jeg noe morsomt. Vi var invitert til å sitte i studio under det direktesendte programmet 'Här er ditt liv' på svensk TV1. Det var gøy å se hvor utrolig proffe disse mennesken er! SVT i Göteborg har nylig flyttet til denne flotte bygningen:


Det er veldig hemmelig hvem som er kveldens gjest, så vi lurte fælt. Det var Jan Eliasson, svensk diplomat og tidligere president for FN's generalforsamling og svensk utenriksminister, bl.a. En stor mann, og også en god venn av Kofi Annan, som dukket opp i studio. Etter sending var det litt mingling med oss publikum og gjestene. Vi var vel rundt en 60 pers. Da fikk jeg hilst på Kofi Annan også, det var stort!

Her har vi Ingvar Oldsberg (programleder), Jan Eliasson og Kofi Annan.
Bildet har jeg tatt med mobilen, og det var mye lys og greier i studio, så det ble ikke så veldig bra.

-------------

På vei hjem, for vi kjørte frem og tilbake på samme dag, ble vi fysen på noe godt. Vi stoppet på en bensinstasjon i jakt på syrlige drops eller lignende. Se bare hvor mye de hadde å velge i:

Men alt var mykt godteri! Skum og gummi og seige saker. Har ikke svenskene tenner? Mannen fant en pose med kongen av danmark. Det var det eneste harde de hadde. Haha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar