tirsdag 7. juli 2009

Stilleben

Mandagstema er 'stilleben' denne uken. Da var det bare å ta et bilde her på stua.. Det er jo nesten hobbyen min, det å flytte på ting, i følge mannen.. Madonnaen ville jeg ikke ha, den gangen den ble innkjøpt, men mann og barn skulle absolutt ha den. Jeg syntes ikke den passet hos oss i det hele tatt. Nå har vi hatt den i over to år, og jeg har blitt vant til henne. Et lite lys har hun fått foran seg, og mange Bonytt å lese.. Den lille esken i sølv hadde bestefar kortstokkene sine i. Han var en ivrig bridge-spiller. Jeg har også kortstokker oppi den.


Kanskje er hun en morsom kontrast til lampen ved siden av?


Og så et helt annet stilleben, etter en varm dag med pizza til middag. Ikke her hjemme.. ;-)

4 kommentarer:

 1. Synes den madonnaen gled fint inn i miljøet der på kommoden:) Ja, det har gått i pizza på varme dager her også. Det var for varmt til å grille og da ringte vi Peppes;)

  SvarSlett
 2. Om du kan lide Madonnaen eller ej, så passer hun fik sammen med det øvrige, og det lille lys er som skabt til hende. Flot stilleben ;-)

  SvarSlett
 3. "Bra" at det nederste bildet ikke var tatt heme, da tror jeg folk fra Peppes hadde gitt deg litt pepper! Hehe! Men flotte bilder da! Likte godt madonnaen din jeg!!

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder og tolkninger :) Ha en fin helg :)

  SvarSlett