mandag 27. juli 2009

Mandag

Denne uken er mandagstema 'mandag'. Hva er mandag for deg?
For meg er mandag stort sett som hvilken som helst annen dag. I alle fall nå når ungene er hjemme. Men når det ikke er skoleferie, er mandag formiddag som oftest en rolig pusletid for meg alene. Jeg setter på vaskemaskinen, surfer på nettet og smårydder litt. Også sykler jeg eller går en tur i regnet, som i dag.
Mandagskveldene pleier også å være TV-kvelden min. Det er nesten alltid en serie eller en film å se. Akkurat nå, sitter jeg her og ser på 'Beck'. (Eller nå er det pause med nyhetene, da.) Jeg pleier å kose meg på mandager jeg!

Haha, foten min ble med på bildet.

7 kommentarer:

 1. Da er du heldig, for det virker ikke som det er mange som koser seg denne dagen. Liker best fredager, jeg - med helga foran seg! Fin uke!

  SvarSlett
 2. Jeg liker også de mandagsseriene de har på tv, fikk ikke med meg at det var Beck idag, ble sittende å se på sommeråpent, som er nesten det eneste som minner om sommer akkurat nå. God kveld til deg :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er som Randi her - liker fredagene. Mandag er en ikke dag.
  Morsomt bilde med foten din og greier:)

  SvarSlett
 4. Fredager er fint det også. :)
  Det viser seg selvfølgelig at Beck-episoden er reprise, så jeg har sett den før. Det minner i alle fall om sommer. Haha!

  SvarSlett
 5. Ser ikke ut til at du, i likhet med meg, sier så mye galt om mandagen. Jeg tror vi trenger alle dagene... Så foten din ja, he he.. den ville vel være med. takk for kommentaren! Hilsen Margit.

  SvarSlett
 6. Ser ut som du koser deg med beina løftet opp fra gulvet med tv'en, en typisk kosekveld ;) For meg er tv-kvelden i dag! :D

  SvarSlett
 7. Er sjelden hjemme på mandagene jeg. Så jeg får ikke med meg noe av det som skjer på tv den dagen.

  SvarSlett