fredag 11. desember 2009

ABC: L for loff



ABC i ord og bilder har kommet til L.
Ja her hos meg kunne det jo ikke bli noe annet en loff. Det er jo meg! Litt bleik og daff, drømmer litt om å bli brun og sprek som et rugbrød..

Loff er veldig godt. Men jeg prøver å ikke spise det for ofte. Ja, for er det ikke sånn at man blir hva man spiser.. ?

Loff er best med ferske reker, majones, sitron, litt løk og sort pepper.
Etter å ha blitt fotografert, ble denne loffen spist med skinkestek, sterk sennep og sylteagurk på i dag. Veldig godt det også!

Scroller du nedover i bloggen min finner du 'Tale til loffen' skrevet av Jan Erik Vold, i sidefeltet til høyre.

27 kommentarer:

  1. Härligt inlägg och smarriga bilder.
    Trevlig helg!

    SvarSlett
  2. Mums...joa..man skal ikke spise for meget loff. Men en gang iblant gjør ittno.
    Ha en fortreffelig helg

    SvarSlett
  3. Trist, at smagsprøver ikke kan lægges på bloggen ;-(

    SvarSlett
  4. Loff er godt da!
    Vi prøver å unngå det i uken, men i helgene står det på menyen!

    SvarSlett
  5. Hei, loff med reker og majones, det hørtes fristende ut. Loffens blogg, ja loff trenger man av og til :-)

    SvarSlett
  6. mmmm lækkert - Jeg brugte en opskrift for nylig, den er også super god hummercrostini. mmmm ja det er lækker mad, og man skal nok passe lidt på med ikke at spise det for tit. :) Men rugbrød er nu også rigtig lækkert, især nybagt :)

    SvarSlett
  7. '..blid av å spise loff' , det låter väl bra, mycket bättre det än att vara tung och svårsmält som grovbröd ;) och ärligt talat så smakar det bäst..

    SvarSlett
  8. Loff er momsemat og kan spises til alt og med alt.

    SvarSlett
  9. Nystekt loff med sprø skorpe er noe av det beste jeg vet til frokost! :D

    SvarSlett
  10. Elsker loff, jeg også! Hvorfor greier jeg ikke å komme på slike lette ting, jeg også? hehe, sånn er det alltid med meg, må tenke noe grundig for å finne noe å ta bilde av;)

    Klem, og tusen takk for kommentar! :D

    SvarSlett
  11. godt en hadde spist for engang skyld , det er alltid noen med fristene mat her, OG selv om dem så uskyldig ut, så sprakk det etter skinkestek med sennep ;O) F

    SvarSlett
  12. Lækkert. Det med rejerne og mayonnaisen er jeg helt med på. Og det feder jo ikke før i morgen.

    SvarSlett
  13. Det ser dejligt ud. Nu forstår jeg hvorfor dit site hedder "Loffens Blog" :-)

    SvarSlett
  14. Ja - det er jo et indlysende valg:-) Ser meget lækkert ud!

    SvarSlett
  15. Alltid lär man sig något......loff heter det alltså:-) Gott är det i alla fall! /Anette

    SvarSlett
  16. Dejligt valg til L i denne uge, Linsky! Det er sjovt, for på dansk har vi ikke ordet loff, selv om vores sprog ligner hinanden meget. Men det må vist betyde brød?

    SvarSlett
  17. Ja den L'en var selvskreven .... loff til fest her i huset. Før da det var litt mer tak i meg, lagde jeg alltid pariserloffen selv. Syns det var tøfft hver gang jeg "kastet" en halvliter vann inn i stekovnen. Men loffen ble flott den!

    SvarSlett
  18. Ja, Madame. Lyst brød. :)
    Irene; det høres skummelt ut!

    Takk for kommentarene deres alle sammen!

    SvarSlett
  19. LOffens blogg må jo ha loff som tema:) Åh så godt det er med reker,majones og en touch av sitron:)

    SvarSlett
  20. Stilig valg og stilig bilde! Passet jo perfekt til deg! takk for din kommentar! -Margit-

    SvarSlett
  21. Ja loff med smør.. enkelt og alt for godt!! Men kroppen tåler det ikke. Men jeg spiser det alikevel.. hvordan kan man la være?

    SvarSlett
  22. Mm, ja jeg hadde loff og reker i går..det er godt! Men jeg spiser helst grovt brød;-)
    Ha en god søndag!

    SvarSlett
  23. Loff er et must til reker og da er det knallgodt. Elles så finnes det jo så mye godt brød som eg heller foretrekker. Flott innlegg. Ha ei fin uke.

    SvarSlett
  24. Loff er det beste jeg vet. Men spiser også grovbrød. Det hørtes snaddergodt ut lunsjen din. Ha en flott uke!

    SvarSlett
  25. Loff måtte det bli for deg, ja ;)
    Mye sagt om loffen fra Jan Erik Vold,
    selv spiser jeg aldri loff lengre og har funnet ut at grovt brød passer utmerket til reker og majones. Ha en fin uke!

    SvarSlett
  26. Diktet til Jan Erik Vold er morsomt. Loff til reker er et must.

    SvarSlett
  27. Kjempeartig innlegg! Ja, hvem drømmer ikke om å "bli brun og sprek som et rugbrød"? Jeg har heller aldri tenkt at jeg kunne identifisere meg med en loff :-D

    SvarSlett