..Oh shit. Ooops, Oida!
Hellstrøm-stekemetoden er ikke for alle.
Jepp, jeg måtte steke en ribbe til..
Se flere løsninger på Petunias fantastiske ABC i ord og bilder her!
PS.. Nå har det gått et år, jeg ser på Hellstrøm på TV igjen. Og ribba hans er like svart som denne.. og de sier bare åh og ah.. Så da skal det vel være sånn! Haha.
Vi spiste denne ribba kald i fjor og den smakte jo veldig godt.
torsdag 31. desember 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Detta är ett måste på vårt julbord
SvarSlettDet är sååå himla gott med den knapriga svålen.
Gubben jobbade i Norge i några år så det är därför vi har tagit denna tradition till oss.
Gott Nytt på dig med Kramizzz Lotta
Lite välstekt kanske, men jag tycker nog den ser god ut :) Nu som helgerna är över frestar det mest med sallad och annat dog, all den feta julmaten känner jag mig lite färdig med. Gott nytt år, kära du :)
SvarSlettJag tycker den ser riktigt smaskig ut!
SvarSlettGod fortsättning på Nya året!
Jeg synes den ser bra ut.. Sprø svor er et must her i huset også:-)
SvarSlettGodt Nytt År til deg!
Tihi,jeg også prøvde Hellstrøm si oppskrift i år,og den ble helt fantastisk god! Svoren fikk en liten dose under grillen.Men selve ribba så nå veldig saftig og god ut da:)
SvarSlettGOdt nytt år til deg og dine:)
Uff da, så uheldig. Vi har en for noen merkelig måte å steke ribben på. Den langstekes i 2 dager. Den blir veldig saftig og med sprø svor.
SvarSlettHa en riktig god dag!
oooops! Ja!
SvarSlettDet er ikke alltid like lett å gjøre som de proffe! Man bør finne seg sin egen måte. Vi klarte å ødelegge et lammelår i dag. Vel Ødelegge det er kanskje å overdrive da, men det ble litt vel tørt. Synd!
Bra du hadde en til da!
Godt nytt år forresten! Glemte nesten å si det:)
uuups.. Jeg har bare hørt om Hellstrøms ribbe, men den er sikkert god. Den var sikkert spiselig din også.... men nå er jeg egentlig glad for at det er et år til det blir ribbe igjen.
SvarSlettGodt nytt år.
Uffda! Men du er ikke den eneste som svir svoren! For gjort da! Vi som ikke er proffe på kjøkkenet må regne med litt svinn :o))
SvarSlettojda, stakkars deg, noe så kjedelig! Men jeg er sikker på at den var spiselig likevel - unntatt svoren, kanskje? Ribbe er jo mer enn bare sprø svor (men der er ikke min mann enig...)
SvarSlettGodt nytt år til deg også.
Skjønner godt du ble nødt til å steke en til...hehe, ikke enkelt alltid å følge disse kokkene! Men hva kan jeg si, har aldri stekt en før...
SvarSlettGodt Nytt År!
Heisann! Ja, sånn kan det gå, men det er ikke alltid utseende det kommer ann på, god på bunnen!
SvarSlettØnsker deg alt godt for 2010
Måtte du steke en ny ribbe? Kan den ikke spises uten svor ... Men det er kanskje ikke noe særlig ... ;-)
SvarSlettBeklager at jeg måtte le, det var ikke vondt ment ;-) Tenker det ikke var så ille jeg, med ribbe uten svor.
SvarSlettHaha, i dag ser jeg Jul med Hellstrøm og da steker han ribbe på samme metode igjen, og den ble akkurat like svart spm den jeg stekte i fjor, men her er det ikke snakk om at den var mislykket.. så da skal den vel være sånn!
SvarSlettNoen skrivefeil her.. ;)
SvarSlett