lørdag 19. mars 2011

Lei

Ikke vet jeg hvorfor det mennesket overbevsite meg om at alle burde blogge..

 Selv har hun flere hundre besøkende i uka. Og hun tar bilde av lunchen sin, eller en veske.
 Jeg bruker noen ganger flere timer på å få et fint bilde jeg kan blogge. Jeg pinger på Bloggurat og Blogglisten, og er medlem på Blopp. Jeg har vært med på 'mandagstema',  'abc' og andre ting, men da har jeg tatt dårlige bilder av ting bare fordi det passet til tema. Riktignok har det vært noen flere besøkende da. Men ikke så mange. Da må man være førstemann til å linke. Og ikke minst har jeg innimellom sittet og lagt igjen kommentarer hos andre i tre timer og kun fått fire kommenterer selv..

Jeg har blogget i flere år, og får aldri mer enn 80 besøkende i uka. Jeg gir opp, ganske enkelt. Nå blir det bare helt sporadisk fra min side.
 Jeg blir så sur av å se disse 'interiørbloggerne' som bare tar bilde av den samme klokka/hylla/stolen/blomsten uten en eneste farge.. i hvert enese innlegg, de har tusenvis av følgere.. det er jo SÅ kjedelig! Og ellers legger de jo bare ut bilder som hører til andre, og kaller det 'inspirasjon'! ?

Selv har jeg lyst til å ta bedre bilder, men jeg har bare den linsa som fulgte med kamera. Ikke har jeg photoshop heller.
Takk til dere søte som  legger igjen kommentarer hos meg; Lotta, Irene, Madame, Astrid, Pusterommet, Sulvis, Koselig, Halina, Margit, Turid.. og deg jeg glemte..  Hei så lenge.! Jeg kommer med et bilde i ny og ne..


Nå har jeg bare 68 besøkende siste uka... Jo mer jeg blogger, jo færre er innom? Så mye jobb og tid! Og jeg er møkkalei Picasa som er overalt på Mac'en min, hvert bilde legger seg underlig nok i minst fire forskjellige mapper! Nå skal jeg slette hele programmet. Ha.

16 kommentarer:

 1. Jeg skjønner det godt jeg! Min karriere som blogger er i alle fall over, det ble bare å intetsigende og uviktig for meg, sitte der og pjatte om dill og dall på nett.... *ler*

  Stor klem :)

  SvarSlett
 2. Jeg forstår veldig godt hva du mener. Selv har jeg mange ganger vært fristet til å spørre på bloggen hva andre gjør når de har kommentert i drøssevis og aldri hører et ord tilbake.

  Den tingen som kanskje har irritert meg aller mest, er at når jeg har hatt give away så legger folk seg til som følgere, men gir senere ikke et pip fra seg.

  Jeg tar ikke gode bilder, og jeg er ikke interessert i å vise hele hjemmet mitt for all verden. Det er tydeligvis noen som har hjemmet sitt som et utstillingsvindu. Hos meg skal det vise at jeg LEVER, og det er derfor jeg har plassert arbeidsbordet mitt i stuen.

  Håper du ikke drøyer altfor lenge før du gir lyd fra deg.

  Varm klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Takk, begge to!
  Astrid, jeg er helt enig i det du sier!!

  Og pjatte kan jeg gjøre andre steder vimsevims. *knis*

  Klem tilbake til dere. :-)

  SvarSlett
 4. Å, jeg forstår deg så godt! Selv har jeg bare 9 følgere (det står åtte, men jeg har en anonym som selvsagt må telle med - alle monner drar!!!), og jeg fatter ikke hvordan man skal hanke inn fler! Men så veit jeg jo ikke hva det betyr å "pinge" heller, da... *knis*

  Men, linsky, du tar fantastisk fine bilder, og jeg synes bloggen din er en fryd for øyet og superkoselig å lese i. Uansett: blogging skal jo være lystbetont, og er man lei er og ikke finner glede i det lenger har det vel ingen hensikt å bruke hauger av tid på det.

  Håper det ikke kommer til å gå så fryktelig lang tid mellom innleggene framover.

  Klem fra Mona/Pusterommet

  SvarSlett
 5. Nei, ikke slutt, da! Du som har den fineste fotobloggen av alle! Jeg lover å skjerpe meg - jeg skal slutte å lese bloggen din via Google Reader, og heller klikke meg innom den, slik at du får flere hits! My bad! KLEM!

  SvarSlett
 6. Unnskyld at jeg flirer litt nå ... tar poenget, og skjønner deg så godt! Jeg har blogget i ett og et halvt år, og har fått "samlet" en gjeng med såkalte "følgere". Men jeg merker ikke mye til dem .... ser jo hvem som legger igjen kommentarer! Antallet er beskjedent i forhold til lista! Uansett bloggfrustrasjoner, så håper jeg virkelig du hilser innom i blant! Innleggene, bildene inkludert, har jeg satt pris på, og selvsagt dine kommentarer hos meg! Til neste gang, ha det fint .... og nyt våren!

  Klemmer fra Irene

  SvarSlett
 7. Jeg henger meg med i koret. Har det litt på samme måten selv, men klarer ikke gi opp bloggen min likevel. Jeg blogger mest for min egen del. Det er liksom noe jeg føler jeg må få ut.

  Men skulle likevel ønske at flere av de som er innom legger igjen noen hint. Og jeg vet også at jeg må skjerpe meg i forhold til det å legge igjen spor når jeg er innom. For jeg er innom mange blogger hver uke...

  Uansett blir jeg alltid glad når jeg ser det er nytt innlegg i bloggen din. For du tar veldig fine bilder. Her inne hos deg finner jeg noe som øynene kan hvile på.

  SvarSlett
 8. Jammen, jammen!
  JEG synes du har en super blogg jeg. Elsker bildene dine og humoren din jeg :)

  Men... Jeg følger ikke, og jeg er ikke like flink til å lese daglig, ei heller legge igjen kommentarer...
  Skole og frøken tar litt tid :(

  SvarSlett
 9. Hallå din going
  Sååå himla tråkigt att du misströstar.
  Jag som tycker att du tar så proffsiga bilder på allt som händer i ditt vackra hem.
  Nu till påsk har jag inte hunnit med riktigt
  Jag är inte så himla frisk heller så jag bloggar mest och hoppas på att folk inte skall tröttna på mig
  Jag hoppas att jag skall bli bättre och orka lite mer.
  Jag kan ju alltid komma in och hälsa på fast du inte bloggar.
  Hoppas verkligen att du kommer tillbaka.
  Bamsekramizzz på dig

  SvarSlett
 10. Hallå där
  Kommer in som snabbast och önskar dig en mysig helg!
  Vi har ganska gott väder. Solen skiner men när den är borta är det kallt.
  Kramizzzzz

  SvarSlett
 11. Skjønar veldig godt kva du meinar!! Eg har gått meg heilt tom på kvardags/fotobloggen min av dei same årsakene....eg har rett og slett ikkje meir å gi for augneblinken!! Kjenner eg vert både frustrert og lei meg når enkelte "interiørbloggarar" legg ut 1 bilde frå t.d Slettvoll og skriv "ønskar meg"....og får 150 kommentarar. Medan andre skriv reflekterte og gjennomtenkte innlegg som dei gjerne brukar lang tid på, i tillegg til å ta alle bilda som vert publisert sjølv...og får 1 kommentar!! Er vi verkeleg så overfladiske?? Eg tykkjer i alle fall at du har ein flott blogg som eg er innom med ujamne mellomrom...håpar du ikkje gir deg heilt...
  Klem, Line

  SvarSlett
 12. Kære Linsky! Det skal være en glæde at blogge - men jeg savner dig. Klem!

  SvarSlett
 13. Jag vill bara önska dig en riktig skön och avkopplande helg. Hoppas att vädret bättrar sig för kors så kallt det har varit idag.
  Kramizzzzzz

  SvarSlett
 14. Hoppas att Du kommer tillbaka till bloglandet...
  Jag saknar Dig... Själv var inte så aktiv de sista veckorna, jag menar jag kommenterade lite sällan... tiden flyr bara förbi ibland...
  Önskar Dig allt gott och hoppas verkligen att Du kommer tillbaka....
  Jätteklem
  Halina

  SvarSlett
 15. Tusen takk for de kjempekoselige tibakemeldingene her!!! <3
  Det var slett ikke meningen å fiske for komplimenter altså. :P

  Jeg meldte meg visst meg helt ut en stund, jeg har ikke engang tittet innom her. Kameraet mitt har ligget urørt i over en måned! Tror jeg bare måtte ha en ferie.

  Det kommer vel et bilde eller to i ny og ne. ;)

  Klem på dere alle sammen!

  SvarSlett
 16. Gosh, det er jo over to måneder siden jeg skrev det innlegget! Ikke en! Jeg syntes jeg brukte så utrolig mye tid på nettet, ikke bare på bloggen, men andre ting også.. Det var litt deilig med en pause.

  SvarSlett