torsdag 10. mars 2011

Isabellas


I januar en gang, landet det et tilbud ned i postkassen min. Det var fra bladet Isabellas. Der står det masse fint om mat, hage og interiør. Tilbudet var å få fire blader for 149kr, og sendte jeg inn kupongen fort, skulle jeg få to lekre kopper fra Green Gate med på kjøpet.

Jeg lot meg friste! Kupongen ble sendt, men flere uker gikk, og jeg begynte å lure på om kupongen ikke hadde kommet frem. Da jeg ble lei av å titte spent i postkassen uten resultat, sendte jeg en mail til Aller forlag med en etterlysning. Da kom bladet etter en ukes tid. Mars-April utgaven. Et veldig fint og koselig blad, som jeg leste fra perm til perm den kvelden. Herlig og vårlig!

Og koppene? Jeg betalte regningen med en gang den kom. Og nå tittet jeg igjen i postkassen hver dag. I går så tenkte jeg at, nei, nå har de gått tom for kopper, og jeg er den eneste som ikke får.
Men der lå de i postkassen!! Pakket i bobleplast inni  en boblekonvolutt, jeg var sikker på at de hadde blitt skadet. For det hadde jo vært typisk.. Men de var hele! Og kjempefine! Jippi, så glad jeg ble. I går fylte vi dem med karameller, for de er vide nok til å bruke til godteri eller nøtter. Og akkurat nå sitter jeg her og drikker kaffe fra en. Stor og god å holde i. Livets små herlig gleder!

6 kommentarer:

 1. Jeg har bare sett i bladet Isabella en gang, men det fristet til gjentagelse. Flott tilbud du benyttet deg av, og koppene er jo virkelig vakre.

  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig koselig blad ja!
  Klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Så koselig da!!!! Det var fine kopper og ja, det er litt moro med de gavene da :) Jeg syns det er mange fine blader og mye fine premier. Jeg har bestilt abbonement på Kamille nå bare for å få en Marimekko pute(trekk) som jeg MÅ ha ute i sommer i utesofaen vår. Jeg bare måtte ;)

  god helg

  SvarSlett
 4. Supersøte kopper! Hvor er alle disse tilbudene når jeg kjøper blader, da?? :/

  SvarSlett
 5. Sto og siklet på slike - der de sto og fristet i et butikkvindu på lørdag!

  SvarSlett
 6. Takk for kommentarer dere! De har fine tilbud på 'Bladkiosken' innimellom, jeg fikk det i postkassen. :)

  SvarSlett