torsdag 3. juni 2010

Operaen

For et fantastisk bygg! På denne turen hadde jeg med kamera også, ikke bare mobiltelefonen. Først noen utebilder. Det ble vanskelig å velge bare ett eller to.. Jeg tok så mange. Og jeg ville nesten ikke reise derfra.6 kommentarer:

 1. Vært på operaen jeg og, fantastisk!

  SvarSlett
 2. Det er et fantastisk byggeri, I har fået med operaen! Både smukt og en lille smule frastødende, fordi linjerne er alt for rene. Hvad synes du selv om bygningen?

  SvarSlett
 3. Jeg synes bygningen er helt nydelig!!! Den er absolutt ikke frastøtende, men minner om myke sanddyner når man er på den. Det er masse flotte detaljer overalt. :)

  SvarSlett
 4. Jeg tror jeg må tage til Oslo (hvis jeg kan) for at se den Opera! Det er smukke billeder. Det tredie er særligt fordi den lille pige nederst og de andre mennesker giver indtryk af størrelse, hældning og avstand. Jeg fornemmer også at det er godt at du har flere billeder, fordi operaen ser så forskellig ud fra den ene og den anden vinkel. Det er ligesom om det ikke er muligt at få et totalbillede af operaen i Oslo. Jeg har set billeder hos Turid og hos en anden - Mona fra Göteborg, tror jeg det var.

  Ha en bra week-end :-)

  SvarSlett
 5. Lekkert! Mye flotte bilder her. Da jeg var der nede var det sterk påskesol og utrolig vanskelig å ta bilder.

  SvarSlett
 6. Så pene bilder du har tatt av operaen. Likte veldig godt måten du har tatt dem på, at du har fått med så mye av selv bygget. Det fjerde bilde er flott med alt det hvite og kontrastene i bakgrunnen. Alle var fine. Ja, var det er ikke et flott sted å fotografere. Et sted å anbefale.

  SvarSlett