mandag 3. mai 2010

Drømmer

Mandagtema i dag er 'drømmer'. Jeg har fått den store drømmen om en deilig enebolig i et stille strøk oppfylt i vinter! Snart skal vi i gang med å lage drømmehagen, her var det nemlig ikke gjort noenting siden huset ble bygd. Gleder meg til å få busker og gress og blomster!Jeg drømmer om en lang og varm sommer med mange måltider på terrassen, som dere ser en liten del av her, mens det nysådde gresset vokser. Her skal det bli krukker med blomster og en parasoll, kanskje et solseil.. lykter.. et oliventre.. Gleder meg!

11 kommentarer:

 1. Herlige drømmer!
  Gleder meg virkelig til varme dager nå :)

  SvarSlett
 2. Oh yes; slike drømmer henger jeg gjerne med på jeg også :o)) Drømmer om en grønn hageoase, men helt uten grønne fingre vet jeg neimen ikke hvordan det skal gå til, hehe...

  Ha en super dag!!

  SvarSlett
 3. Lycka till med drömmen - den ger nog gädje framöver :)

  http://foto.rudenius.se/post/2010/05/03/Mandagstema-Drommar.aspx

  SvarSlett
 4. Det kommer til å bli fint fint...ihvertfall ut fra det du sier du drømmer om her..masse slit..men moro når allting faller på plass.

  SvarSlett
 5. Jaaaa, måtte drømmene dine gå i oppfyllelse slik at det drypper litt godvær på oss også;)

  SvarSlett
 6. Vi har også store hageplaner, håper de går i oppfyllelse for oss begge! :)

  SvarSlett
 7. Jeg kjenner også det klør i de grønne fingrene så fort det er snev av vår i lufta. Fin uteplass dere har, som jeg er sikker på blir kjempekoselig når du får realisert drømmene dine :)

  SvarSlett
 8. Kjekt å gjøre hagen til en liten oase der hvor en kan tilbringe flotte, solfylte dager:) Lykke til med planleggingen!

  SvarSlett
 9. Åh, du kommer att få det jättefint!

  SvarSlett
 10. Vi har også flyttet nå i vinter, til en stor enebolig på 240 kvadrat, og med hage både forran og bak. Jeg er spent på hvordan hagen blir når blomstringen starter. Meeeen, jeg har ikke grønne fingre, så jeg sier meg fornøyd med gress, busker og trær, blomster skal helst stå rundt om i store krukker, og ikke i bed. Jeg er nemlig håpløs når det kommer til det å stå med rompa i været å luke. Kansje gleden over den slags syssler er noe som kommer når jeg blir litt eldre. Håper iallefall det, for hager som bugner av blomster er virkelig vakkert. Tillykke med sommerens hageprosjekt :()

  SvarSlett