mandag 9. november 2009

MusikkI dag er mandagstema 'musikk'. Jeg liker alt mulig, fra Brahms til Mötley Crüe. Men det er to typer musikk jeg ikke kan utstå. Det aller verste er svensktopper (dansbandsmusik), tett fulgt av country. Eller lassopop som jeg kaller det.

I bilen spiller jeg høyt hvis jeg er alene, og skråler gjerne med. Selv om jeg ikke kan teksten eller om den er på italiensk. Som jeg jo heller ikke kan..
Hjemme liker jeg å spille musikk til husarbeidet. Å vaske oppå kjøkkenskapene går som en lek til Depeche Mode, og Beethoven er fin til gulvvask.
På sykkeltur har jeg gjerne Madonna på iPod'en.

Nå for tiden er jeg helt frelst på Muse, og spiller nesten bare det. Jeg har lagt ut en sang fra det siste albumet før, her. Eller så liker jeg denne veldig godt:Og noen ganger er det best at det er helt stille..

14 kommentarer:

 1. Javisst er det mye mere morsomt å gjøre ting som ikke er så morsomt, vaske oppe på kjøkkenskap som du nevner..men med musikk så går det fortere enn svint !

  SvarSlett
 2. Så tøff musikksmak du har. Enig med deg når det gjelder svensktoppen. Men country er jeg oppvokst med, så jeg må innrømme at jeg syns noe av den musikken er fin, men ikke all country, det er stor forskjell innenfor sjangeren. Flott billedcollage du har laget. En riktig trivelig kveld ønsker jeg deg.

  SvarSlett
 3. Flott innlegg til tema! Innrømmer at jeg liker litt country;-) Stilig collage!
  Ha en god uke;-)

  SvarSlett
 4. I bilen er det eneste stedet jeg synger høyt for meg selv - med omtanke for alle som er rundt meg. Min musikk smak er ganske stor også, men liker bittelitt country, men bare bittelitt!

  SvarSlett
 5. Svensktoppen? Jag tolkar det som att du inte gillar "dansbandsmusik" eller........Det gör inte jag heller, men annars finns det ju rätt bra svensk musik! Jag gillar också allt möjligt och faktiskt finns det en del countrylåtar som är bra också, men inte så många ;-) /Anette

  SvarSlett
 6. Takk, ja Anette jeg mener dansbandsmusik! Tomas Ledin f.eks. liker jeg jo! :-D

  SvarSlett
 7. Collaget ble kanskje fint, Turid, men med en gang jeg laster det opp her så blir det uskarpt.. Som vanlig. :( Tipset om å endre det til png får jeg ikke til hverken i iPhoto eller Picasa..
  Jeg har Gimp også, men da blir det så utrolig mye styr! ÅH! Det er så frustrerende!

  SvarSlett
 8. Fint collage. Helt enig med dig. Jag har mycket svårt för dansbandsmusik. Country börjar jag lära mig tycka om. Sonen till en väninna spelar country och jag har varit och lyssnat på honom flera ggr när han haft konsert.

  SvarSlett
 9. Oj, här känner jag igen mig. Har högsta volymen på när jag är själv i bilen och tycker att jag kan sjunga med väldigt bra, tills det tystnar ocj jag upptäcker hur fruktansvärt illa det låter...... =) Mvh susanne

  SvarSlett
 10. Dansband er helt klart ikke-musikk... Takk for besøket!

  SvarSlett
 11. Et flott musikkbidrag hos deg! "Noen liker mora og noen liker dattera--" Takk for kommentaren.
  -Margit-

  SvarSlett
 12. Min mor pleide alltid å ha høy musikk på når det var tid for å vaske gulvene, spanske toner som fløy rundt i huset. Jeg synes også slikt arbeid går mye letter med musikk til, men jeg har en annen musikksmak enn henne. Mer som deg, ganske variert og fra gjerne fra den ene enden til den andre.
  Men ja; noen ganger er det best at det er stille.
  Takk for fin kommentar hos meg :)

  SvarSlett
 13. Det er det som er så deilig med musikk. En finner alltid noe som faller i smak. Jeg spiller nok mye country, men ikke av den typen som er veldig country. Men jeg liker masse forskjellig, heldigvis. Ha en riktig god dag!

  SvarSlett