Vi har kommet til F i Petunias ABC i ord og bilder. Og jeg fortsetter med spiselige ting, som det matvraket jeg er. Denne uken er valget Filoncini, som er kjempegode brødpinner.
Passer til alt, utenom is kanskje, og er spsiellt gode å knaske på (sammen med et glass rødvin) mens man småsulten kokkelerer på kjøkkenet.
Her med rosmarin.
torsdag 20. mai 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
det har jeg ikke smakt men det må jeg jo..litt sunnere enn chips til middag...
SvarSlettSådana där brödpinnar är riktigt goda!
SvarSlettFin bild!
Trevlig helg!
Ojojoj, det där såg riktigt smarrigt ut!
SvarSlettJa, de er som grissini, bare litt tykkere kanskje? Hm. jeg skjønner ikke helt hva forskjellen er. Håper det er noen andre som vet. ;)
SvarSlettDa har du jo dekt G også ;) Energiøkonomisering kalles det. Utmerket i vår miljøbevisste tid :D
SvarSlettDette er nytt for meg, har ikke sett eller smakt..,men du er flink som finner noe spiselig i hele alfabetet! ;)Takk for hilsen! -Margit-
SvarSlettHei det er et Pentax..K-x
SvarSlettha en fin helg videre
Ja en meget lækker snack altid at have stående i skabet :-)) Absolut anbefalelsesværdig :-))
SvarSlettTak for din kommentar :-)
SvarSlettHvor ser de lækre ud.
Jeg liker også å bake nye ting, jeg har ikke prøvd disse, men har laget Grissini flere ganger. En annen ting på F som er verdt å lage er Focaccia - nyyyydelig!
SvarSlettDe ser vel nok lækre ud!
SvarSlettJeg siger ja tak til et glas rødvin med en filoncini til :-)
Ha' en god pinse, Linsky!
GOTT!! :)
SvarSlettMums mums mums... jag älskar Filoncini. :))
SvarSlettHärlig inlägg.
Mvh Halina
Ja, de passer særligt godt til et glass rødvin. De hjælper maven til at kunne tåle vinen :-)
SvarSlettÅ, ja! Me like!!!
SvarSlettHa en kjempefin pinsehelg!
Har aldri smakt disse, men slik du har fotografert dem ser de virkelig gode ut. Og med et glass vin til...mmm, ja nå er det helg!
SvarSlettGod pinse og takk for kommentar hos meg :)
Hvis man skulle spise dem til is, skulle det være til hvidløgsis. Men det tror jeg nu lige, jeg springer over. Til et glas vin skulle de sikkert passe fint!
SvarSlettVeldig fine bilder med det nye kameraet, Living next to me! :)
SvarSlettHaha, kanskje jeg skulle tatt grissinei neste uke...
I morra skal jeg bake foccacia faktisk!!! :)
Hvitløksis??? *dåner*
Og Petunias ostekake står i kjøleskapet. Her kommer det gjester nemlig! God pinse! (Og skål! )
Grissini heter det vel..
SvarSlettDessa har jag aldrig hört talas om, men dom ser jättespännande ut. Detta måste jag prova. Fin bild!
SvarSlettOstekake, ja!!!
SvarSlettDa har du noe å glede deg til!!
Så godt ut ja..
SvarSlettOg du, kanskje er de gode til is også..
Jeg har en nabo som spiser flatbrød til alt mulig, og særlig sammen med rips og vaniljesaus...
Enig, de er fantastisk gode til Italienske mat;))
SvarSlett