torsdag 20. mai 2010

Filoncini

Vi har kommet til F i Petunias ABC i ord og bilder. Og jeg fortsetter med spiselige ting, som det matvraket jeg er. Denne uken er valget Filoncini, som er kjempegode brødpinner.

Passer til alt, utenom is kanskje, og er spsiellt gode å knaske på (sammen med et glass rødvin) mens man småsulten kokkelerer på kjøkkenet.



Her med rosmarin.

24 kommentarer:

  1. det har jeg ikke smakt men det må jeg jo..litt sunnere enn chips til middag...

    SvarSlett
  2. nesten som Grissini de her eller ?
    Da kan man ta litt parmaskinke å surre rundt..smaker fortreffelig.
    God pinsehelg :)

    SvarSlett
  3. Sådana där brödpinnar är riktigt goda!
    Fin bild!
    Trevlig helg!

    SvarSlett
  4. Ojojoj, det där såg riktigt smarrigt ut!

    SvarSlett
  5. Ja, de er som grissini, bare litt tykkere kanskje? Hm. jeg skjønner ikke helt hva forskjellen er. Håper det er noen andre som vet. ;)

    SvarSlett
  6. Da har du jo dekt G også ;) Energiøkonomisering kalles det. Utmerket i vår miljøbevisste tid :D

    SvarSlett
  7. Dette er nytt for meg, har ikke sett eller smakt..,men du er flink som finner noe spiselig i hele alfabetet! ;)Takk for hilsen! -Margit-

    SvarSlett
  8. Hei det er et Pentax..K-x
    ha en fin helg videre

    SvarSlett
  9. Ja en meget lækker snack altid at have stående i skabet :-)) Absolut anbefalelsesværdig :-))

    SvarSlett
  10. Tak for din kommentar :-)
    Hvor ser de lækre ud.

    SvarSlett
  11. Jeg liker også å bake nye ting, jeg har ikke prøvd disse, men har laget Grissini flere ganger. En annen ting på F som er verdt å lage er Focaccia - nyyyydelig!

    SvarSlett
  12. De ser vel nok lækre ud!
    Jeg siger ja tak til et glas rødvin med en filoncini til :-)

    Ha' en god pinse, Linsky!

    SvarSlett
  13. Mums mums mums... jag älskar Filoncini. :))
    Härlig inlägg.
    Mvh Halina

    SvarSlett
  14. Ja, de passer særligt godt til et glass rødvin. De hjælper maven til at kunne tåle vinen :-)

    SvarSlett
  15. Å, ja! Me like!!!
    Ha en kjempefin pinsehelg!

    SvarSlett
  16. Har aldri smakt disse, men slik du har fotografert dem ser de virkelig gode ut. Og med et glass vin til...mmm, ja nå er det helg!
    God pinse og takk for kommentar hos meg :)

    SvarSlett
  17. Hvis man skulle spise dem til is, skulle det være til hvidløgsis. Men det tror jeg nu lige, jeg springer over. Til et glas vin skulle de sikkert passe fint!

    SvarSlett
  18. Veldig fine bilder med det nye kameraet, Living next to me! :)
    Haha, kanskje jeg skulle tatt grissinei neste uke...

    I morra skal jeg bake foccacia faktisk!!! :)

    Hvitløksis??? *dåner*

    Og Petunias ostekake står i kjøleskapet. Her kommer det gjester nemlig! God pinse! (Og skål! )

    SvarSlett
  19. Dessa har jag aldrig hört talas om, men dom ser jättespännande ut. Detta måste jag prova. Fin bild!

    SvarSlett
  20. Ostekake, ja!!!
    Da har du noe å glede deg til!!

    SvarSlett
  21. Så godt ut ja..
    Og du, kanskje er de gode til is også..
    Jeg har en nabo som spiser flatbrød til alt mulig, og særlig sammen med rips og vaniljesaus...

    SvarSlett
  22. Enig, de er fantastisk gode til Italienske mat;))

    SvarSlett