onsdag 26. september 2012

Syk


Argh! Jeg er syk. Ikke feber og snørr og slikt normalt noe, men betennelse i isjias-nerven, muskulaturen i leggen, eller noe annet rart. I alle fall gjør det ufattelig vondt i rumpa, låret og leggen på venstre side, og jeg er nummen i foten.
Jeg har et prolaps, vet ikke om det er derfor. Venter på hjemmebesøk av en som skal se på meg etterpå. Jeg har ligget siden lørdag, greier ikke gå på do eller stå for å pusse tenner eller, ja, noe egentlig, uten at 'krampa' tar meg, og jeg ligger og gråter på gulvet. Det hele er litt latterlig egentlig. Jeg har ligget her siden lørdag.
Bare jeg blir frisk til neste torsdag, for da skal jeg sprade rundt i Londons gater, hadde jeg tenkt.

4 kommentarer:

 1. Oi, oi, oi....Ja dette vet jeg ALT om!
  Trenger vel ikke si mer, annet enn at jeg akkurat nå har behandlinger hos kiropraktor. En gang lå jeg på gulvet i 7 uker! Det var første gang, siden har det ikke vært SÅ ille. Ønsker deg, av hjertet, riktig god bedring! -Margit-

  SvarSlett
 2. God bedring søte du. Og jeg er SIKKER på at det blir kos og sprading i London!

  -Margrethe

  SvarSlett
 3. Tusen takk Margrethe og Margit!

  Ja, det høres ut som du vet hvordan det er Margit.. 7 uker..uff jeg håper jeg blir fortere bra enn det! ;)

  Men det ser ikke ut som det blir London-tur nei. Jeg har et veldig stort prolaps, viste MR-bildene. Jeg ligger her til observasjon.. Dagene går med til morfinknasking og lesing. Og skravling med hyggelig romkamerat. :)

  SvarSlett
 4. Ja jeg er jo på sykehuset nå! Det endte med at jeg ble hentet i ambulanse faktisk. Jeg greide jo ikke gå eller noen ting..

  SvarSlett