søndag 21. mars 2010

Min søndag


Ute har det vært tåke, regn, snø og sol i dag.
Jeg har bare vært inne. I går var jeg på en liten Ikea-tur, og dagen startet med te fra boksen jeg kjøpte der, som passet så bra til te-posene (!), et 6-minutters-egg, og Bonytt som kom i postkassa før helga.
De nydelige rosene fikk jeg av den snille mamma'n min i går!Så var det å brette opp ermene for en skikkelig ikea-skrujobb..'Odda' ekstraseng er nå installert på gjesterommet/kontoret. Det ble riktig så koselig egentlig.


Sengen slås sammen til en stol, når ingen skal sove der. Veldig kjekt på et lite rom. Og i skuffen kan vi ha ting vi ikke bruker, siden det ikke er plass til å trekke den ut bak skapet der. Haha.

Ja, og det bildet skal henges opp snart.. ! (Og jeg tror jeg vil ha en lang gardin der..)

Nå har jeg spist chicken tikka til middag og inntatt sofakroken på stua. Og her blir jeg resten av kvelden. Ikke usannsynlig sammen med litt påskemarsipan.

4 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig det ser ut hos deg. Den gjestesenga var jo genial, pent pledd og den uroen som du har hengt opp. VEldig pent. Blir helt inspirert til å få gjort noe med furuveggene vi har i stua. Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk Turid!
  Pleddet er etter mormor. Hun var flink til å hekle. :-)

  SvarSlett
 3. kjempelurt med slik seng, og du har jammen en snill mamma:))) 6-minuttsegg, akkurat slik jeg liker det også!!! Ha en flottt mandag også:))

  SvarSlett
 4. 6 minutter er perfekt!

  Kjempekoselig hos deg, og det arbeidsrommet ble kjempefint! Veldig praktisk gjesteseng når plassen ikke er så stor. Hurra for IKEA :o)

  SvarSlett