onsdag 28. oktober 2009

Ny vaskemaskin!

Vi må være verdens mest uheldige når det gjelder hvitevarer.
Tørketromler som får tøyet våtere enn da man legger det inn, eller ikke går rundt, eller tar fyr. Vaskemaskiner som tar fyr eller lager flekker på klærne, døråpnere som ikke virker, belger som løsner, elektronikk som må bestilles fra Italia som gjør at svigermor må vaske alt for oss i tre uker osv. osv. Historien er uendelig.

Den siste maskinen vår varte i fire år. Den har vært reparert seks ganger. Heldigvis gikk elektronikken bananas igjen i forrige uke, det samme den har vært reparert for to ganger før, senest i juni, så da kunne vi få en ny maskin.
Da klinte vi like godt til og betalte et mellomlegg og kjøpte Miele.
Vi er lei av å ikke nevne etternavn eller adresse når vi ringer reperatøren, men bare si 'Hei, det er meg igjen'!

Nå gjenstår det å se hva som skjer med denne. Men det påstås jo fra de fleste hold, at Miele er best. Nå har den vasket en gang, og jeg må si at den er helt fantastisk! At det er mulig å sentrifugere på 1600 omdreininger pr. minutt uten å vibrere, er jo helt utrolig. Og den går så stille at jeg stadig må inn og sjekke om den har stoppet!
Elkjøp leverte og installerte den bare et par timer etter at vi var i butikken.

Vi kjøpte også en stativ-sak med en tråkurv under, som er kjekk til oppbevaring. Lurer på om jeg skal bruke den til å legge håndvaske/ull-plagg i, så ikke det blir med annen vask ved en feiltagelse.

Hihi, maskinen har forresten et program som heter 'cowboytøj' (jeans)!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny maskin! *jubler*

  Så får vi bare krysse det som krysses kan for at denne oppfører seg som den skal!!

  Og forresten, vanvittig fine roser du hadde fått!!

  SvarSlett
 2. Så fin maskin! Vi har maken! :D

  SvarSlett
 3. Gratulerar till ett bra köp! Vi har nyligen - efter 20 år - köpt en ny MIELE. Ja det är sant - den gamla Milele-maskinen hade vi i 20 år och den fungerade felfritt i princip hela tiden. En gång hade vi en reperatör här och lagade ett fel och det var nu mot slutet innan den slutade fungera. Har investerat i en likadan som du har och känner mig så nöjd!!! ;-)

  Marie

  SvarSlett