søndag 31. mai 2009

Søte små

 

Noen søte små gleder som jeg finner når jeg går på tur, får være med hjem. Her en liten bukett som lyser opp i vinduskarmen.
Posted by Picasa

lørdag 30. mai 2009

Trim

Nye løpesko og løpedress! Bikini, here I come! Ikke øyene, men plagget. ;-)
 
 
Posted by Picasa

torsdag 28. mai 2009

Irritert

Hvorfor, hvorfor, hvorfor blir flere og flere shampo- og såpeflasker så TYNNE??? Hvem hadde den glupe ideén? Jeg blir nesten nervøs av å dusje. Etter å ha brukt litt av flasken, tipper de bare man går opp i badekaret. Det gjør vondt, når de lander oppå foten min!! Bare bussen kjører forbi, ramler hele gjengen ned. Argh!

onsdag 27. mai 2009

Tur i skogen


Trolsk stemning



Blomster i vannet



Blåbær på gang

 
 
Her formerlig fløt det av pollen! Kjekt at allergimedisinen virker når man rusler rundt i skogen.



Noen strå i vannkanten


Forglem-meg-ei som hadde besøk


Grønne bregner

tirsdag 26. mai 2009

Frokost

 
Frokost er noe av det beste jeg vet. Jeg er alltid så sulten når jeg står opp. Det hender den varer veldig lenge, for som regel blir den inntatt sammen med mac'en. Og en ekstra te-kopp har jeg alltid tid til.
Posted by Picasa

mandag 25. mai 2009

Løvetann

Jeg slåss og gir meg ikke. Utstyrt med en pinne vandrer jeg rundt på plena og fjerner dem med roten. Uheldigvis driver naboen og dyrker dem. Nå ser mange av de sånn ut, og da er veien kort over gjerdet til meg.
 

Trøbbel

Mandagstema denne uken er trøbbel.. Jeg hater pepperkakebaking og pepperkakehuslaging. Det skal liksom være så innmari koslig, men det er bare søl og frustrasjon. Pepperkakedeigen blir som tyggis, de blir brent, eller går i stykker før man får dem på platen. Også blir det aldri slutt på deigen. Og når glarusen endelig kommer på blir de myke og ekle og glasuren stivner ikke.
For et par år siden tenkte jeg kjøre helt safe når det gjalt pepperkakehuset i alle fall, og kjøpte et sånt ferdig-hus. Bare å lime sammen og pynte.
Ja, sæærlig. Etter to dager så det sånn ut, seriøs fare for takras, og jeg ble nødt til å lage et nytt. Nå ble jo det bra da. Utrolig nok.

 

søndag 24. mai 2009

Trampolinetrim

Her er Snuppa i aksjon. Selv nøyer jeg meg med en noe enklere rett-opp-og-ned versjon. ;-)
 
 

lørdag 23. mai 2009

Etter regnet















 

 

fredag 22. mai 2009

God tid

Jeg prøver å sette av tid til noe jeg har lyst til å gjøre hver dag. Ofte blir det en tur i skogen. Til fots, eller på sykkel. Denne karen hadde det kanskje travelt, mens jeg hadde god tid. Selv om jeg gikk betraktelig fortere..
 

onsdag 20. mai 2009

Brillefin?

Retromoten er her. Eller hva er det; dykkermaske? Hva syns du..bra eller dårlig? Her reprensentert i lekker innpakning under nyhetene på Sveriges television..
*knis*

mandag 18. mai 2009

Glede

Mandagstema denne uken er glede.
Det er så mye som gjør meg glad. En hilsen fra en venn, et smil, en overraskende blomst fra mannen, en klem, ungene som ler. De siste innleggene i bloggen min er jo alle om glede egentlig.
Her er også noe jeg ble glad for; en tegning minsten har laget til meg: 


søndag 17. mai 2009

HURRA 2

 
Gratulerer med dagen alle sammen! 

HURRA 1

Gratulerer med seieren til Alexander Rybak! 
Dette var utrolig morsomt! Stemningen stod i taket her hjemme, og vi jublet JAAAA hver gang det ble 12 poeng. Og det fikk han velfortjent 16 ganger!
Men. Det var bare en utrolig irriterende ting som gjorde at jeg til slutt slo over til svensk TV. Og det var Synnøve Svabø! 
Makan til mas og drittsnakk HELE TIDEN! Jeg satt her og ropte 'hold kjeft!!' flere ganger, men det hjalp jo ingenting..


lørdag 16. mai 2009

Heia Alexander!!!

Nå gleder vi oss! Det blir superspennende i kveld. Han er i en klasse for seg selv, og jeg har bestemt at han vinner! Nå er det 2,5 timer til showet starter.

Bilde fra Dagsavisen

fredag 15. mai 2009

Jordbær!

 

Sommerens små gleder fortsetter. I dag kjøpte jeg denne kurven med jordbær på Rema. Det tok vel maks tre minutter før bærene var oppspist. De var himmelsk gode! Selv jeg, som er sykt kresen på jordbær syntes det. Sukker og fløte totalt unødvendig. Løp og kjøp!

torsdag 14. mai 2009

Små sommergleder

 
 
Snart er det sommer! Jeg fryder meg over de små gleder. Her også i form av en mini-vannekanne og en bitteliten blomst. Gleder meg til det blir skikkelig varmt og jeg kan sitte på terrassen under parasollen. Alt er pottet og plantet, pyntet og klart. Nå må vi passe på å nyte lyset og varmen. Det er nå det er best, midt i juli er det nesten over!


Alt er ikke rosa. (Bare nesten)


Denne kule kosten fant jeg
på Plantasjen.
Den funker bra også.

onsdag 13. mai 2009

Fresia



Dette må være favorittblomsten min. Eller en av de. I en hel uke har de stått her og duftet nydelig!

tirsdag 12. mai 2009

17. mai-klær

 
Hva skal man ha på seg? Selv har jeg ikke peiling, så jeg tittet litt på nettet etter inspirasjon.
KK har en artikkel nettopp med tips til 17.mai-antrekket. Der blir vi oppfordret til å trekke i finstasen. (Klart vi skal.) Om du ikke har bunad, så er dress fint, gjerne hvit. Og gå for all del ikke i lårkort.

I artikkelen er det en del bilder av antrekk, som de tydeligvis mener passer bra på nasjonaldagen. Men dette hadde ikke jeg gått i. Ikke uten MYE større undertøy i alle fall.








'Halvdristig og søtt fra australske Collette Dinnigan.'

lørdag 9. mai 2009

Allergi..

 
Er noe dritt! Jeg ønsker meg denne supernusselige løvehodekaninen. Jeg vet om to barn som mer enn gjerne kunne tenkt seg den også. Men det blir med drømmen om en kur mot allergi for alle fire i familien. Jeg så den i dyrebutikken og bare måtte ta bilde av den. Hva jeg gjorde i en dyrebutikk, spør du? Ja si det.

På tide å lære seg touch!!

Tja, jeg tok denne testen, og det var ikke akkurat oppløftende.
37 Ord

Speedtest


Det er klart du er raskere enn meg.. Prøv!

torsdag 7. mai 2009

Hell's Kitchen


Nei, ikke mitt kjøkken, men Gordon Ramsay's. Jeg er stor fan av Ramsay, og ser alle programmene hans. Også prøver jeg ut en del av oppskriftene. Men jeg er veldig glad for at jeg slipper å kokkelere på det helvetes kjøkkenet hans. For en sinnakaill!
Nå er Hell's Kitchen igang for 5. gang, og jeg sitter klistret hver torsdag mellom 20:30 og 21:30 på TV3.
Gå inn på sidene til FOX og ta en titt: http://www.fox.com/hellskitchen/

Bildene har ikke jeg tatt. Haha.

onsdag 6. mai 2009

Stavern

 
Der var det fint! Og nå ønsker jeg meg et magnolia-tre. Synd det blåste så surt da vi var der, men jeg kan tenke meg det er fint der en varm sommerdag.
Etter en rusletur ned til stranda fant vi Det Gule Galleriet, en koselig café. Der var det godt å varme seg litt.

tirsdag 5. mai 2009

På helgetur

En liten ferjetur er ikke å forakte. God mat i bufféten og litt shopping mens vi reiser.
 
Denne gjengen stod og skalv litt


Heldigvis fikk vi ikke bruk for noen av disse..


Lørdagsgodt. Nam! De store skallene er kjempegode, men sitter fast i tennene helt til søndag.

mandag 4. mai 2009

Mønster

Mandagstema denne uken er mønster. Det fins mange slags mønster. I naturen, på klær og stoffer og andre ting vi omgir oss med.

 
Her et slags mønster i form av en litt orginal versjon av gardiner, på Farris Bad, Fritzøe Stranda i Larvik. Nemlig malt i grønt og svart rett på glasset.



Her hjemme har vi et par mønstrete puter, stripete gulvteppe og en glassbolle.
Og den logoen øverst til høyre; er det noen som kjenner igjen den? (Dette er bare halve da) ;)